JEZIKOVNA ŠOLA ATHENA, d.o.o., POSTOJNA

 

Jezikovna šola Athena iz Postojne, ki je bila ustanovljena leta 1992 uspešno izvaja jezikovne tečaje, delavnice, individualne tečaje ter druge izobraževalne oblike, ki so namenjene otrokom, mladini in odraslim. Šola ponuja tako splošne tečaje angleškega, nemškega, francoskega, italijanskega in španskega jezika, kot tudi tečaje poslovnega jezika ter jezika stroke. V jezikovni šoli Athena pripravljamo tečaje, ki so prilagojeni potrebam naročnika in razvijamo posebne programe za managerje ter delavnice jezikovne priprave za različne evropske programe. Prednosti jezikovne šole Athena so bogate izkušnje na področju jezikovnega izobraževanja, izkušeni mentorji, uporabno znanje, upoštevanje evropskih standardov in priporočil, majhne skupine, brezplačni umestitveni testi, svetovanje in zadovoljni naročniki, posamezniki, vrtci, šole in podjetja.


Ostale aktivnosti:
- prevajanje iz slovenskega v angleški, francoski, italijanski in nemški jezik ter obratno.
- študijski krožki z različnimi vsebinami

Reference: Kolektor LIV, Postojna, LIV Hidravlika, Postojna, Javor Pivka, Sitor, Kovinoplastika Lož, Mercator, Kraške lekarne, GZS, Vitra Cerknica, RRA Notranjsko-kraške regije, UNIKA TTI, Postojnska jama, Občina Postojna, Ministrstvo za izobraževanje, MNZ RS Policija, Zdravstveni inšpektorat RS, Zavod za gozdove Ljubljana …


Direktorica podjetja in predavateljica za angleški in francoski jezik

FLORA OTONIČAR, profesorica angleškega in francoskega jezika
 

Diplomirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani iz angleškega jezika s književnostjo in francoskega jezika s književnostjo, opravila mednarodni izpit SEFIC (Spoken English for Industry and Commerce) pri Londonski Gospodarski zbornici, ter izpit iz angleškega jezika za zunanjetrgovinsko poslovanje, NLP praktik ter dolgoletna profesorica angleškega in francoskega jezika za otroke, mladino in odrasle. Dvaindvajset let vodi šolo za tuje jezike Athena v Postojni ter izvaja tečaje in delavnice angleščine in francoščine, tako splošnega, kot tudi poslovnega jezika ter jezika stroke. Pripravlja programe in izvaja individualne tečaje za managerje ter tečaje ELPP (English Language Preparation Programme) – jezikovna priprava na obisk za različne evropske programe.